Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de Bine: Cum se tratează tulburările de somn

Numai de Bine: Cum se tratează tulburările de somn

Numai de Bine: Cum se tratează tulburările de somn
26 Apr 2015   •   10:21
V-aţi întrebat vreodată cât de mult vă afectează de fapt lipsa somnului sau puţinele ore dormite?

Un vecin gălăgios, lătratul câinilor, o furtună sau o cină târzie, toate sunt motive la fel de bune pentru a deveni unul dintre cei 40 % dintre adulţii care suferă de tulburări de somn. De aici până la insomniile cronice la vârsta maturităţii este doar un pas.

Cercetătorii spanioli ne vin în ajutor cu o formulă inovativă care pune accentul pe imbunatatirea duratei si calitatii somnului, atunci când nimic nu pare să funcţioneze.

Ei au descoperit o combinaţie naturală de componente ce actioneaza sinergic, pe baza de melatonina, extract de mac californian, extract de passiflora şi extract de valeriană.

Toate aceste principii active combinate in dozaje atent determinate susţin fazele somnului, menţin ritmul normal somn-stare de veghe, scurteaza timpul necesar pentru a adormi, previn trezirile din timpul noptii, asigurand un somn odihnitor. Şi cel mai important - fără efecte secundare.

Medicii observă chiar şi o creştere a numărului de copii şi adolescenţi care au probleme cu somnul.

Nu este deloc întâmplător că 90 % dintre persoanele care suferă de depresie sunt şi insomniace. Somnul este un ingredient vital pentru funcţionarea optimă a organismului şi a mentalului nostru.

Insomnia ne afectează simţitor calitatea vieţii în toate planurile manifestarii ei: fizice, psihice, sociale si profesionale.

Melatonmina, macul californian, pasiflora şi poate cel mai cunoscut ingredient natural la nivel mondial pentru insomniaci, valeriana, au devenit, împreună, soluţia unui somn odihnitor si liniştit.

Produsul elaborat de cercetătorii spanioli mai aduce un avantaj determinant: lipsa reacţiilor adverse asupra organismului, la o adminstrare pe termen lung.

Numaratul oilor sau laptele cald baut inainte de culcare nu mai sunt de mult resurse de eliminare a insomniei generate, in general, de stresul cotidian. Dar eliminarea unor factori perturbatori, da.

 Insomnia,  poate fi cauzată şi de o afecţiune. Aşa că, dacă problema persistă şi aveţi şi alte motive suplimentare de îngrijorare, ar trebui să consultaţi un specialist.



×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close