Antena 3 CNN Politică 100 de minute. Băsescu: Datele din dosarul Microsoft se ştiau din 2012

100 de minute. Băsescu: Datele din dosarul Microsoft se ştiau din 2012

100 de minute. Băsescu: Datele din dosarul Microsoft se ştiau din 2012
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Mai 2015   •   18:05

Traian Băsescu atacă şi DNA. Spune că denunţătorii din dosarul Microsoft sunt protejaţi dar nu a vrut să spună de cine. A mai spus că faptele din acest dosar se ştiau încă din 2012 şi că inclusiv el a primit informări în privinţa ilegalităţilor la achiziţia de licenţe.

 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de luni a emisiunii "100 de minute", relizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Liberalul Mihăiţă Calimente a explicat că Traian Băsescu "minte cum respiră". 
 
"Îşi dă singur cu tabla în cap. Adică spune că l-au informat serviciile în 2012 de Florică şi Pescariu dar unde s-au dus banii de la Florică şi Pescariu nu ştiau în 2012? I-au spus doar că cei doi erau implicaţi. Minciunile domnului Băsescu vor continua şi vor fi din ce în ce mai gogonate. Adică domnul Băsescu nu auzise de grupul "Cocoş - Petrache - Bitner. Deci doamna Udrea a venit din neant când a devenit consilier la Capitală"
 
De asemenea, Calimente a relatat două episoade relevante în legătură cu personalitatea lui Traian Băsescu.
 
"Toate lucrurile astea şi le aduce aminte numai dacă le-ar putea favoriza cumva. Este un personaj mic, ne arată că nu este bărbat, însăşi doamna Udrea spunea că acesta este Traian Băsescu, cel care înjură, care dă capete în gură. Acum să vă spun eu cum a făcut cu arabukl respectiv, căruia i-a dat un cap în gură. L-a chemat la el şi i-a arătat cu degetul ceva. Şi în timp ce omul se uita acolo, atunci i-a dat un cap în gură. Apoi, alt episod, cu un consilier. L-a chemat la el, să îi zică ceva la ureche. Şi când consilierul s-a aplecat spre el, Băsescu l-a scuipat în ureche. Ăsta era Traian Băsescu. Un laş, un fricos şi un om de nimic"
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close