Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Pentru noi a venit din nou timpul acţiunii. PSD nu are voie să dezamăgească

Adrian Năstase: Pentru noi a venit din nou timpul acţiunii. PSD nu are voie să dezamăgească

Adrian Năstase: Pentru noi a venit din nou timpul acţiunii. PSD nu are voie să dezamăgească
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Noi 2013   •   11:25
Fostul preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a arătat, în discursul său de la Sala Palatului, că a venit, din nou, timpul acţiunii pentru PSD. 
 
"A trecut destul de mult timp de când nu am mai fost împreună. A fost o lungă perioadă în care am vorbit mai mult cu mine însumi. Mi-am pus întrebări şi mi-am dat răspunsuri. De aceea, pentru mine, ziua de astăzui este foarte specială. Mircea Geoană v-a vorbit despre semnificaţia zilei de ieri. Pentru că am vorbit despre sărbătorile religioase, am să vă aduc aminte cuvintele ecleziastului care spunea "cel care păzeşte vântul nu seamănă şi cel care se uită la nori, nu seceră". Ideea esenţială este că pentru noi a venit din nou timpul acţiunii."
 
Năstase a arătat că există o comunitate formată din mai multe generaţii în PSD. 
 
"Partidul nostru funcţionează în comunitatea a cinci generaţii. Cea a domnului Iliescu, generaţia mea, generaţia lui Mircea Geoană, generaţia lui Victor Ponta dar şi generaţia celor de până la 25 - 30 de ani, care vor continua această filosofie. Eu cred, dragi prieteni, că solidaritatea între generaţii este cea care poate să dea în continuare vigoare partidului nostru iar evenimentul de azi confirmă această unitate şi solidaritate în interiorul partidului."

"Noi nu am fost cel mai iubit partid, dar am fost respectaţi întotdeauna. Pe de altă parte, dacă îmi permiteţi o opinie, partidul nu ar trebui să intre într-o spirală a conflictului cu alte partide. Oamenii nu vor judeca partidul după un show cu numere de oratorie, ci după felul în care guvernăm. Această guvernare a fost primită ca o mare speranţă şi PSD nu are voie să dezamăgească."

Consiliul Naţional al PSD s-a reunit, sâmbătă, la ora transmiterii acestei ştiri, la Sala Palatului, în prezenţa a 4.200 de delegaţi.

Ştire în curs de actualizare. 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close