Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Este obligatoriu ca această anchetă despre Elena Udrea să aibă loc, sunt acuzaţii foarte grave şi concrete

Adrian Ursu: Este obligatoriu ca această anchetă despre Elena Udrea să aibă loc, sunt acuzaţii foarte grave şi concrete

Adrian Ursu: Este obligatoriu ca această anchetă despre Elena Udrea să aibă loc, sunt acuzaţii foarte grave şi concrete
04 Feb 2015   •   11:37
Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a comentat cazul Elenei Udrea şi acuzaţiilor pe care aceasta le-a adus la adresa şefului SRI, în direct, în ediţia de miercuri a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman. 
 
Adrian Ursu a explicat că afirmaţiile Elenei Udrea despre justiţie sunt cumva contradictorii.
 
"Există nişte acuzaţii concrete pe care le-a adus Elena Udrea şi mă interesează cele care vizau controlul SRI asupra justiţiei. Asta mai ales în condiţiile în care a spus acum că are deplină încredere în justiţie, că nu doreşte să atace justiţia, că este cea care a susţinut în toţi aceşti 10 ani justiţia independentă. Am văzut că a susţinut-o chiar şi la Paris, pentru că erau probabil foarte grele sacoşele doamnei Bica, şi atunci s-a gândit să susţină justiţia."
 
Adrian Ursu a adăugat că este nevoie de o investigaţie pe acest subiect, chiar dacă s-a arătat sceptic faţă de independenţa justiţiei.
 
"Sunt acuzaţii foarte grave şi consistente aduse de Elena Udrea şi este obligatoriu să facă repede obiectul unei investigaţii. Una serioasă, pe care să aibă cine să o poarte, pentru că, dacă ce spune Elena Udrea este adevărat, e greu de crezut că vor exista magistraţi independenţi care să ancheteze şeful SRI în legătură cu acuzaţiile aduse de Elena Udrea. Chiar şi cu aceste rezerve ale mele, consider că este obligatoriu să insistăm ca această anchetă să aibă loc, pentru că sunt venite de la cineva din interior, nu un simplu parlamentar, nu un simplu fost ministru, este cea care a ocupat cabinetul doi în toată această perioadă, cea în faţa căreia tremurau atât de mulţi oameni politici şi oameni de afaceri."
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close