Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Dacă Victor Ponta nu înţelege să plece de la guvernare, îl vom ajuta să înţeleagă

Alina Gorghiu: Dacă Victor Ponta nu înţelege să plece de la guvernare, îl vom ajuta să înţeleagă

Alina Gorghiu: Dacă Victor Ponta nu înţelege să plece de la guvernare, îl vom ajuta să înţeleagă
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Ian 2015   •   19:39
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Partidul Naţional Liberal este pe un val de putere, dar acesta trebuie folosit şi este nevoie de foarte multă muncă din partea liberalilor.
 
"Este prima şedinţă a PNL pe care o conduc. A fost o discuţie interesantă despre situaţia în care se află acum România şi PNL. Am fixat câteva priorităţi pentru România, trecând sau pornind de la premisa că suntem în cel mai bun moment politic de la Revoluţie încoace. Am discutat despre faptul că am avut capacitetea să dăm un preşedinte liberal României, avem peste 40% în toate sondajele, dar acest lucru crează doar potenţialul de a câştiga alegeri şi pentru a materializa acest lucru, trebuie să existe foarte, foarte, foarte multă muncă."
 
De altfel, pentru a completa fuziunea PNL cu PDL, Alina Gorghiu a vorbit şi despre "fuziunea doctrinară". 
 
"Eu, împreună cu colegii mei am ajuns la concluzia că, pentru ca această fuziune să fie finalizată cu succes, va trebui să nu existe agendă personală a fiecărui lider local, ci interesul PNL. Această fuziune trebuie dublată şi de o fuziune doctrinară. Avem foarte mult de lucru cu electoratul de dreapta. Ştim că electoratul acesta în mod constant trebuie cultivat. Şi ne dorim să comunicăm tuturor celor care l-au votat pe Klaus Iohannis că vom încerca să îl reprezentăm pe acesta aşa cum se cuvine"
 
Gorghiu a continuat atacurile la guvernul Victor Ponta şi a explicat că dacă acesta "nu înţelege" să plece de la guvernare, va fi ajutat de PNL să înţeleagă.
 
"În privinţa guvernării, au fost discuţii, opinia este unanimă. Ne dorim ca Victor Ponta să înţeleagă că trebuie să plece de la guvernare, iar dacă domnia sa nu va înţelege acest lucru, îl vom ajuta fără doar şi poate că este necesar nu pentru PNL, ci pentru România. Este necesar să îşi bea cafeaua de la sediul PSD din Kiseleff. Finalul discuţiei pe parte de strategie a constat în elaborarea programului de guvernare. I-am îndemnat pe toţi şefii din teritoriu să îşi aducă aportul, contribuţia la programul de guvernare."
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close