Antena 3 CNN Politică Boc: nu intenţionez să candidez la şefia PDL, deşi sunt şi voi rămâne un pedelist pur sânge

Boc: nu intenţionez să candidez la şefia PDL, deşi sunt şi voi rămâne un pedelist pur sânge

Boc: nu intenţionez să candidez la şefia PDL, deşi sunt şi voi rămâne un pedelist pur sânge
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Ian 2013   •   14:45

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc spune că este şi va rămâne "un pedelist pur sânge" şi că se va implica în susţinerea partidului, însă nu intenţionează să candideze la şefia formaţiunii politice, preocuparea sa de bază rămânând Primăria Cluj-Napoca.

Întrebat vineri, de jurnalişti, cum comentează declaraţiile Elenei Udrea, potrivit cărora ar fi bine ca el să revină în conducerea PDL, Boc a răspuns că nu intenţionează să candideze la preşedinţia partidului.

"Evident, preocuparea mea de bază este Primăria Cluj-Napoca, dar voi pune umărul la ceea ce înseamnă PDL. Nu intenţionez să candidez la preşedinţia partidului, dar asta nu înseamnă că nu voi pune umărul să susţin partidul în orice demers pe care îl va decide în orice for al lui. Sunt şi voi rămâne un pedelist pur sânge şi mă voi implica în susţinerea partidului", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că ea va candida la o funcţie de conducere în partid, fără a exclude total candidatura la şefia formaţiunii, iar în ce priveşte conducerea partidului, Udrea l-ar vrea pe şef pe Emil Boc, iar din 2014 pe Traian Băsescu.



×
Subiecte în articol: Emil Boc Elena Udrea
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close