Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan anunță câți deputaţi PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură

Cătălin Ivan anunță câți deputaţi PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură

Cătălin Ivan anunță câți deputaţi PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură
17 Iun 2017   •   13:33

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că 15 deputaţi social-democraţi din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură pe care partidul o va depune împotriva Guvernului Grindeanu.

"În acest moment sunt 15 deputaţi PSD din Moldova, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota moţiunea. Şi este abia sâmbătă dimineaţă", a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a anunţat, vineri, că moţiunea de cenzură va fi citită duminică în plenul celor două Camere ale Parlamentului.

"Urmărind cu mare atenţie ce se întâmplă şi modul în care se derulează aceste evenimente, am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică. Duminică, începând cu ora 16,30, în plenul Parlamentului se va citi moţiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15,00 vor avea loc şedinţele grupurilor parlamentare social-democrate şi ALDE, de la 16,00 va avea loc şedinţa Birourilor permanente reunite, iar de la 16,30 şedinţa de plen reunit în care va fi citită moţiunea de cenzură", a precizat Fifor la sediul central al PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close