Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan (PSD): Băsescu încalcă legea şi trebuie suspendat, dar "costă" mult, nu ne permitem

Cătălin Ivan (PSD): Băsescu încalcă legea şi trebuie suspendat, dar "costă" mult, nu ne permitem

Cătălin Ivan (PSD): Băsescu încalcă legea şi trebuie suspendat, dar "costă" mult, nu ne permitem
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Oct 2013   •   20:28
PSD nu are în plan o nouă încercare de suspendare a lui Traian Băsescu, deşi preşedintele "ne dă zilnic motive". Declaraţia a fost făcută de purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Cătălin Ivan, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Răspunsul lui Ivan vine în urma propunerii de joi a preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, de suspendare a lui Traian Băsescu.
 
"E un motiv foarte serios şi acum să-l suspendăm (pe Traian Băsescu - n.r.), sunt motive zilnice. Traian Băsescu încalcă legea şi trebuie suspendat, dar ce punem în balanţă este cu ce cost", a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Totuşi, europarlamentarul PSD susţine că o nouă suspendare a preşedintelui "costă mult", iar cei aflaţi la guvernare trebuie să fie acum responsabili.
 
Totodată, Ivan a invocat şi situaţia economică a ţării.
 
"Facem acum un nou referendum, intrăm în criză politică, dar orice partener extern sau economic pune în pauză relaţia cu România pe perioada crizei politice. Costul este mult prea mare şi nu ni-l permitem acum, noi, românii.
 
În momentul acesta nu putem să-l suspendăm, că avem alte lucruri importante de făcut, deşi, zilnic, Traian Băsescu ne dă motive să-l suspendăm. Dar noi, cei aflaţi la guvernare, trebuie să fim responsabili.
 
E foarte grav ce face, dar avem un termen scurt în care îşi termină mandatul şi n-o să mai fie acolo. Sunt milioane de români care au probleme mult mai mari decât Traian Băsescu", a încheiat Cătălin Ivan.
 
Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a spus, joi, că preşedintele Traian Băsescu poate fi suspendat din nou, pentru că a încălcat Constituţia, atunci când a vorbit cu procurorul Niţu, pe tema schimbării lui Lucian Papici de la DNA.



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close