Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan riscă SANCŢIUNI pentru atacul la Firea şi Dăncilă. Dragnea: E un puşti obraznic

Cătălin Ivan riscă SANCŢIUNI pentru atacul la Firea şi Dăncilă. Dragnea: E un puşti obraznic

Cătălin Ivan riscă SANCŢIUNI pentru atacul la Firea şi Dăncilă. Dragnea: E un puşti obraznic
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Dec 2014   •   14:44

Este din nou scandal în PSD. Europarlamentarul Cătălin Ivan ar putea fi sacţionat sau chiar exclus după ce ieri s-a contrat cu actualul purtătorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, dar şi cu Viorica Dăncilă, liderul grupului de europarlamentari ai PSD.

"Cerem mâine (duminică, n.r.) CExN al PSD să ia o atitudine şi o poziţie fermă de sancţionare a lui Cătălin Ivan, care prin afirmaţii publice, fără a exista discuţii în PSD, a atacat două dintre colegele noastre, pe Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă, care şi-au făcut pe deplin datoria, iar organizaţia de femei a PSD solicită sancţionarea lui Cătălin Ivan", a spus Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-democrate.

"Este o situaţie agitată, după pierderea unor alegeri. Până nu se va face o analiză serioasă, vor mai fi astfel de situaţii. Nu ştiu cât de puşti sunt, căci, după alegerile europarlamentare, eu am negociat toate funcţiile din Parlamentul European pentru partid şi am obţinut tot ce era de obţiunut. Ca să nu mai spun că în perioada de opoziţie, când era foarte greu pentru PSD, am reuşit să gestionez foarte bine lucrurile de la Bruxelles", a spus Cătălin Ivan, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, comentând astfel declaraţiile lui Liviu Dragnea, care l-a numit "copil obraznic".
   
"Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest partid cel mai modern partid din România
", a spus Liviu Dragnea Dragnea.


Ivan a aflat în direct, la emisiunea "100 de minute", că nu mai este şeful  europarlamentarilor social democraţi şi membru în Biroul Permanent Naţional al Partidului şi a acuzat-o pe Gabriela Firea că dă comunicate în numele partidului dar care conţin propriile opinii, iar pe Dancilă că a fost pusă în funcţie pentru că este susţinută de Liviu Dragnea.



Citeşte şi:


Schimb de replici între Cătălin Ivan şi Gabriela Firea, pe tema separării funcţiilor politice

Scandal în PSD. Codrin Ştefănescu îşi acuză un coleg că face DECLARAŢII TÂMPITE: Când te bate Iohannis cu 70% la 30%, nu vii să-mi ţii tu mie lecţii



×
Subiecte în articol: Catalin Ivan PSD Gabriela Firea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close