Antena 3 CNN Politică Ce spune Liviu Dragnea despre problema revocării lui Toader de la Ministerul Justiției

Ce spune Liviu Dragnea despre problema revocării lui Toader de la Ministerul Justiției

Ce spune Liviu Dragnea despre problema revocării lui Toader de la Ministerul Justiției
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
de M.Z.    |    25 Sep 2017   •   16:51

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu se pune problema revocării din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, dar a spus că acesta ar trebui să-şi prezinte public poziţia faţă de recentele informaţii in interiorul sistemului judiciar şi să prezinte un calendar al legilor justiţiei.

Liviu Dragnea a apreciat că intenţia declarată a secretarului general adjunct al PSD de a cere revocarea lui Tudorel Toader a apărut într-o situaţie tensionată, iar în şedinţa Biroului Permanent al PSD lucrurile s-au mai liniştit.

”Lumea a venit încărcată. Eu le-am spus colegilor mei că, în astfel de situaţii, când adrenalina este foarte ridicată, este bine să ne abţinem până când schimbăm impresii, informaţii, păreri şi să luăm o concluzie aşezată pentru că din conflictul ăsta nu trebuie să pice Tudorel Toader. El este un om pe care îl apreciez foarte mult. Are ritmul lui. Poate noi, aici în sud, suntem mai obişnuiţi cu un ritm mai alert, dar din punctul meu de vedere nu se pune problema asta şi, după întâlnire, Codrin Ştefănescu a înţeles asta”, a declarat Dragnea.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, luni, că la CExN al PSD de la Suceviţa, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că nu "intervine", din punct de vedere "legal", în "atacul" procurorilor asupra PSD.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close