Antena 3 CNN Politică Cine ar fi fost greii care au plănuit să pună mâna pe PSD. Dezvăluirea făcută de Marian Vanghelie

Cine ar fi fost greii care au plănuit să pună mâna pe PSD. Dezvăluirea făcută de Marian Vanghelie

Cine ar fi fost greii care au plănuit să pună mâna pe PSD. Dezvăluirea făcută de Marian Vanghelie
23 Iun 2017   •   12:39

Fostul primar al Sectorului 5 din București, Marian Vanghelie, a declarat, într-o emisiune TV, că Sorin Grindeanu, Victor Ponta și George Maior au vrut să ”pună mâna” pe Partidul Social Democrat.

”Grindeanu, Ponta, Rus, Maior au vrut să pună mâna pe partid. Dar Grindeanu e nevinovat, din punctul meu de vedere”, a spus Marian Vanghelie la Realitatea TV.

Nu sunt singurele declarații incendiare pe care le face Marian Vanghelie.

Fostul președinte al PSD București a declarat sâmbătă, la Antena 3, că premierul Sorin Grindeanu a avut o întâlnire oameni din serviciile secrete în ziua în care s-a dat celebra Ordonanță de Urgență 13.

”În ziua cu OUG 13, domnul Grindeanu nu a fost de găsit șase ore. Înțeleg că a avut niște discuții cu oamenii din Sistem”, a spus sâmbătă, la Antena 3, Marian Vanghelie, fost președinte al PSD București și fost primar al sectorului 5.

Vanghelie spune că, în acel interval orar de șase, Sorin Grindeanu ar fi fost căutat de Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și alți colegi din Guvern care nu l-au găsit.

”L-a sunat și pe ambasadorul Hans Klemm luni, la ceas de seară”, mai susține Marian Vanghelie.

”N-am nimic cu acest băiat (Sorin Grindeanu - n.r.), dar nu avea calitatea să fie numit prim-ministru”, a adăugat Vanghelie.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close