Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu, mereu în linia întâi

Dan Voiculescu, mereu în linia întâi

Dan Voiculescu, mereu în linia întâi
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Noi 2014   •   16:30

Este ziua în care mergem la vot, ziua în care îi spunem "adio" lui Traian Băsescu. Este o zi în care se resetează sistemul şi dăm ceasul la 00:00. Este o nouă etapă în viaţa românilor. Să nu uităm că sunt oameni, în acest moment, în închisoare, în urma abuzului judiciar pe care l-am văzut în toţi aceşti ani. Unii au ieşit, cum ar fi Decebal Traian Remeş sau Adrian Năstase. Alţii, precum profesorul Dan Voiculescu, sunt încă acolo. 

 
Dar Dan Voiculescu este în continuare liber să vorbească şi asta nu i-o poate lua nimeni. 
 
Cel mai recent text scris de profesorul Dan Voiculescu se intitulează "Deceniul ruşinii - nu vă fie frică! Şi Băsescu pică"
 
"Români, nu vă fie frică, numai împreună putem salva România de un deceniu al ruşinii!
 
Băsescu a vândut ţara, a cedat Clubului de la Roma circa 2 miliarde de euro din sărăcia acestui popor, a făcut experimente de austeritate pe spinarea a milioane de români, a batjocorit tinerii spunându-le că nu au nevoie de studii (cum nici el nu a avut), a înjosit bătrânii insistând să le fie impozitate pensiile, a redus cu 25% veniturile funcţionarilor publici (care şi aşa erau prost retribuiţi), a redus subvenţiile pentru persoanele cu handicap, şi lista poate continua.
(...)
Pentru acelaşi scop meschin şi-a folosit inclusiv propria familie, fratele, copiii, ginerele. Şi atunci, oameni buni, de cine vă este frică? Vă rog, dragi romani, nu vă lăsaţi intimidaţi, nu ne poate aresta pe toţi! Vă rog şi vă îndemn să puneţi preţ pe onoare, demnitate şi, acum mai mult ca oricând, pe curaj!", a scris profesorul Dan Voiculescu pe blogul său. 
 

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close