Antena 3 CNN Politică Deputat din partidul lui Băsescu, acuzat de jurnaliști că a încercat să-i mituiască. Bichineț: Probabil că le-am dat banii, nu-mi aduc aminte

Deputat din partidul lui Băsescu, acuzat de jurnaliști că a încercat să-i mituiască. Bichineț: Probabil că le-am dat banii, nu-mi aduc aminte

Deputat din partidul lui Băsescu, acuzat de jurnaliști că a încercat să-i mituiască. Bichineț: Probabil că le-am dat banii, nu-mi aduc aminte
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/corneliu.bichinet
de M.Z.    |    15 Iul 2017   •   14:45

Deputatul PMP Corneliu Bichineț susține că nu-și mai aduce aminte dacă le-a dat bani unor jurnaliști, pentru a se ”împrieteni”, așa cum spun ziariștii de la Recorder.ro, după ce au realizat un interviu cu politicianul din partidul lui Traian Băsescu.

”Probabil că le-am dat banii, nu-mi mai aduc aminte. (...) Nu știu dacă am dat. Eu accept că pot și greși”, a declarat deputatul PMP Corneliu Bichineț, sâmbătă, la emisiunea News magazine, de la Antena 3.

Asta a spus Bichinet, după ce, inițial, a afirmat că ”nici vorbă” să le fi dat bani jurnaliștilor. Ulterior, politicianul și-a nuanțat declarația, spunând că nu-și mai aduce aminte exact.

”Nu-mi mai aduc aminte exact. Probabil că am băgât mâna în buzunar și poate am scos ce aveam acolo. Nu știu dacă am dat”, a spus deputatul PMP Corneliu Bichineț. În final, a acceptat că este posibil.

Un interviu obișnuit s-a transformat într-o adevărată aventură pentru jurnaliștii de la Recorder.ro. Aceștia i-au luat un interviu deputatului PMP, Corneliu Bichineț, iar la final politicianul a încercat să le dea 100 de lei jurnaliștilor pentru a-și arăta prietenia. 

Ba mai mult, deputatul i-a invitat pe jurnaliști să vină la hotelul Radisson din București, "dacă aveți și câte o prietenă cu atât mai bine", pentru a sta la o masă departe de camerele de luat vederi. 

Jurnaliștii au refuzat oferta lui Bichineț și au explicat că fac public întreg episodul, pentru a ilustra modul în care politicienii se raportează la jurnaliști. 

"Dacă vreți să vedeți cum se negociază o șpagă în sediul Parlamentului, aveți mai jos înregistrarea. O facem publică nu pentru a arăta că nu putem fi corupți cu 100 de lei, ci pentru că astfel de scene ne arată cum se poziționează politicianul român în relația cu presa și, implicit, cu cei care ar trebui să-i ceară socoteală pentru acțiunile sale", scriu jurnaliștii Recorder. 

×
Subiecte în articol: News Magazine spaga bani mita
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close