Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire de ultimă oră

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire de ultimă oră

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire de ultimă oră
26 Sep 2018   •   18:54

E fierbere mare în coaliția de guvernare.

Călin Popescu Tăriceanu a mers miercuri seară în biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, după ce în urmă cu câteva ore a făcut anunțuri usturătoare pentru partenerul PSD.

Miercuri, Tăriceanu a anunțat că ALDE nu va face nicio campanie pentru referendumul pentru familia tradițională și vrea o lege pentru parteneriatul civil.

”ALDE nu se va implica în campania pentru referendum, vom recomanda votanţilor noştri să voteze conform propriei conştiinţe, ţinând cont că societetea românească este mai degrabă conservatoare şi ultimul sondaj făcut indică că 85% din cei intervievaţi vor vota în favoarea modificării pentru definirea familiei tradiţionale ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, iar 77% din votanţii ALDE, la fel, susţin acest punct de vedere”, a declarat Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai spus că nu e de acord cu remanierea miniștrilor Tudorel Toader și Teodor Meleșcanu la adresa cărora mai mulți membri PSD marcanți au exprimat nemulțumiri în ultima perioadă.

"Cred că la nivelul Guvernului, anumite schimbări ar fi utile. În ceea ce priveşte miniştrii ALDE, nu am nicio ezitare în a vă spune că apreciez ca foarte bună activitatea lor şi nu sunt motive pentru a fi incluşi pe o listă de remaniere", a afirmat Tăriceanu la Palatul Parlamentului.

Totodată, ședința dintre cei doi vine după ce Călin Popescu Tăriceanu a fost la Bruxelles.

Mai multe detalii, de la reporterul Antena 3 Vasile Marcu:

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close