Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a căzut în dizgraţie. "Umbra" lui Traian Băsescu se leapădă de fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea a căzut în dizgraţie. "Umbra" lui Traian Băsescu se leapădă de fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea a căzut în dizgraţie. "Umbra" lui Traian Băsescu se leapădă de fosta blondă de la Cotroceni
de O.P.    |    04 Dec 2014   •   06:07

Oamenii lui Traian Băsescu se ceartă între ei din cauza Alinei Bica. După Vasile Blaga, şi Emil Boc o acuză pe Elena Udrea că minte referitor la dosarul şefei DIICOT. Boc susţine că în Guvern nu s-a discutat niciodată despre situaţia de la ANRP, în perioada în care el a fost prim ministru.

Declaraţia lui Boc vine după ce acum o săptămână, Udrea afirma că ea ar fi atras atenţia, pe vremea când era ministru, asupra neregulilor de la ANRP, însă a fost ignorată.

În urmă cu o săptămâna Elena Udrea spunea că a turnat-o pe Alina Bica la şefi.

Protejata lui Traian Băsescu ar fi semnalat în Guvern ilegalităţile de la ANRP, din vremea când fosta şefă DIICOT făcea parte din Comisia de acordare a despăgubirilor. Nu s-a luat însă nicio măsură.

"În vremea in care faceam parte din Guvernul Boc am semnalat faptul ca in ANRP....erau lucruri pe care le auzisem..reactia a fost ca eu ma insel si ca e ok. Se dovedeste dupa 3 ani ca am avut dreptate".

Chiar şi aşa, posibilele fapte penale ale fostei şefe DIICOT nu au împiedicat-o pe Udrea să meargă împreună cu Bica, la shopping la Paris. Mai mult adupă apariţia în presă a pozelor cu cele două, Udrea spunea că o leagă o prietenie veche de Bica şi că sunt 2 femei de aceeasi varsta cu preocupări profesionale comune.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close