Antena 3 CNN Politică Cristian Petrescu: Vrem doar să fim siguri că domnul Blaga a fost ales legitim. Vom depune o nouă contestaţie

Cristian Petrescu: Vrem doar să fim siguri că domnul Blaga a fost ales legitim. Vom depune o nouă contestaţie

Cristian Petrescu: Vrem doar să fim siguri că domnul Blaga a fost ales legitim. Vom depune o nouă contestaţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2013   •   16:10


Cristian Petrescu, şeful campaniei Elenei Udrea, a susţinut o conferinţă de presă duminică, la ora 16:00, în care a declarat că a primit răspunsul la contestaţie şi că probabil va urma o altă contestaţie, dat fiind răspunsul: "Considerăm că pentru cele 37 de voturi care au făcut diferenţa dintre victioria lui Blaga şi turul II, în condiţiile în care s-au găsit şi alte probleme, este necesară o renumărare".

"Am văzut declaraţiile domnului Bălan, nu înţeleg de ce a durat atât de mult să facă nişte copii pentru câteva foi. Vă voi spune câteva genuri de nereguli pe care le-am constatat: Sunt oameni care au votat dar care nu au fost ieri la Bucureşti. De la Galaţi, de la Bacău, sunt inclusiv oameni care au plecat din PDL, au existat dubluri. Am cerut şi listele de intrare în sală şi listele de vot, nu le-am primit decât pe cele de vot deci nu putem compara. Aşa că vom depune o nouă contestaţie, pentru a avea toate listele", a arătat Petrescu.

"Consider că este foarte important să ni se pună toate aceste lucruri la dispoziţie. Am avut decenţa să nu facem declaraţii care să incite membrii PDL sau care să aducă aspecte negative în PDL, vrem doar să fim siguri că domnul Blaga a fost ales legitim", a conchis Petrescu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
MAE a refuzat intrarea în țară a unei delegații de la Kremlin. Rusia amenință
x close