Antena 3 CNN Politică Haşotti: Conducerea PNL l-ar putea sancţiona pe Ghişe, după ce acesta a cerut demisia lui Ponta

Haşotti: Conducerea PNL l-ar putea sancţiona pe Ghişe, după ce acesta a cerut demisia lui Ponta

Haşotti: Conducerea PNL l-ar putea sancţiona pe Ghişe, după ce acesta a cerut demisia lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Iun 2013   •   23:21
Vicepreşedintele executiv al PNL, Puiu Haşotti, a precizat, marţi, că parlamentarii liberali i-au transmis să ceară conducerii partidului sancţionarea lui Ioan Ghişe, pe motiv că aceştia dezavuează declaraţiile şi atitudinea senatorului care a cerut demisia premierului.
 
"În calitate de vicepreşedinte executiv al PNL, răspunzător de activitatea parlamentarilor, declar că niciun parlamentar PNL nu agreează afirmaţiile domnului Ioan Ghişe şi dezavuează drastic astfel de atitudini. Foarte mulţi parlamentari PNL mi-au transmis să cer conducerii PNL sancţionarea domnului senator Ghişe.Luni, la grupul parlamenmtar de la Senat, va fi discutată situaţia lui Ghişe", a precizat Haşotti, potrivit Mediafax.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a spus că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, din cauza faptului că a încheiat un acord de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu
 
"Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste trei zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete", a spus liberalul Ioan Ghişe, într-un interviu la ziare.com.

Premierul crede că Ghişe nu a avut mandatul PNL pentru a-i cere demisia.

Ioan Ghişe este al doilea liberal care îl atacă pe premier, după cazul recent al lui Sorin Roşca Stănescusoldat cu cea mai mare criză din USL, după cum a apreciat la acea vreme Victor Ponta.



 

×
Subiecte în articol: Ioan Ghise
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close