Antena 3 CNN Politică Imagini EXCLUSIVE cu domeniul Scroviştea. Cum arată palatul ocupat de Băsescu

Imagini EXCLUSIVE cu domeniul Scroviştea. Cum arată palatul ocupat de Băsescu

Imagini EXCLUSIVE cu domeniul Scroviştea. Cum arată palatul ocupat de Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Apr 2015   •   22:51

Imagini cu palatul de la Scroviştea, unde s-a mutat temporar fostul preşedinte Traian Băsescu, au fost prezentate în exclusivitate, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

 
Pădurea şi domeniul Scroviştea sunt împrejmuite cu sârmă ghimpată, nu se poate trece nicăieri fără un permis special, astfel că imaginile difuzate au fost filmate de paparazzi.
 
Suprafaţă totală a domeniului este de 26 de milioane de metri pătraţi, iar pe imaginile de mai sus se vede clar că locuinţele sunt proaspăt renovate. 
 
Fiecare casă are pontan privat, iar la Scroviştea sunt măsuri de securitate serioase şi, după cum se vede în imagini, nu lipsesc nici posturile jandarmilor de supraveghere.
 
Se observă case impunătoare pe sute de metri pătraţi, cu livinguri mari, ferestre mari, iar lacul este unul cu statut special - nimeni nu are voie pe lac, decât locatarii de la Scroviştea.

 
Băsescu a cerut linie securizată de la STS la Scroviştea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de metri pătraţi, precizând că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2 va reveni în Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close