Antena 3 CNN Politică Dragnea: M-am lăsat manipulat în cazul lui Sorin Grindeanu

Dragnea: M-am lăsat manipulat în cazul lui Sorin Grindeanu

Dragnea: M-am lăsat manipulat în cazul lui Sorin Grindeanu
Sursa foto: foto: gov.ro
21 Oct 2017   •   16:27

Liviu Dragnea consideră acum că a greșit și el în scandalul care a dus la demiterea lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului.

„Sunt instituţii şi persoane care vor să confişte acest guvern. Au reușit, cât de cât, cu Sorin (Sorin Grindeanu, fostul premier, n.r.). Poate că am greșit și eu, că poate și eu m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greșesc și cu Mihai. E guvernul nostru", a spus Liviu Dragnea.

În urmă cu câteva zile, în PSD a început un adevărat scandal după ce un sondaj făcut de Institutul Avangarde arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

Acesta ar fi motivul pentru care liderul PSD ar încerca acum să-l dea jos pe premierul Mihai Tudose, la mai puţin de patru luni de la demiterea guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Premierul admite că există în PSD persoane care vor să deţină controlul asupra deciziilor luate de Executiv. Deşi Liviu Dragnea neagă că ar el ar fi cel care a cerut sondajul, potrivit unor voci din partid, liderul PSD ar urmări prin acest demers demiterea Guvernului.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sorin Grindeanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close