Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Nu voi da drumul la Legea grațierii

Liviu Dragnea: Nu voi da drumul la Legea grațierii

Liviu Dragnea: Nu voi da drumul la Legea grațierii
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
de M.Z.    |    10 Mai 2017   •   14:46

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, după CEx-ul partidului, că pe el nu îl interesează cum iese Legea graţierii din Senat, pentru că el nu îi va da drumul proiectului pentru dezbatere în Camera Deputaţilor, până nu va avea garanţii din partea Guvernului şi a Ministerului Justiţiei că aceasta face parte dintr-un pachet legislativ care rezolvă problemele din penitenciare.

În plus, șeful PSD a mai spus că nu știe dacă această lege rezolvă problemele și, în plus, această temă nu s-a aflat în programul de guvernare al partidului. 

”Nu știu dacă legea grațierii rezolvă problemele”, a spus Liviu Dragnea, miercuri.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul de miercuri al partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Dragnea a declarat după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

”Prioritatea PSD este punerea în aplicare a programului de guvernare din campanie, nu grațierea faptelor de corupție. Nu puteam lăsa astfel de gesturi să nu fie asumate”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, miercuri, după CEx-ul în care Șerban Nicolae a fost debarcat din funcțiile de conducere deținute.

”Membrii comisiei juridice nu au avut mandat de la PSD să susțină grațierea faptelor de corupție”, a mai spus Dragnea.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close