Antena 3 CNN Politică Mazăre, despre suspendarea lui Băsescu: Nu mă interesează pe mine bazaconiile astea

Mazăre, despre suspendarea lui Băsescu: Nu mă interesează pe mine bazaconiile astea

Mazăre, despre suspendarea lui Băsescu: Nu mă interesează pe mine bazaconiile astea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Sep 2014   •   14:55
Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a spus, marţi, referitor la demersurile lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, că nu îl interesează aceste "bazaconii".
 
"Ce mă interesează pe mine bazaconiile astea!", a spus Mazăre, întrebat fiind dacă crede că este oportună suspendarea şefului statului, informează Agerpres.
 
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că PSD nu a luat încă o decizie politică cu privire la suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, precizând că se va face o analiză în acest sens.
 
"Noi nu am luat încă o decizie politică. În ceea ce mă priveşte, am votat pentru suspendarea domnului Băsescu şi în 2007, şi în 2012 şi cred că, din punct de vedere moral şi social, domnul Băsescu nu poate pur şi simplu să plece aşa din funcţie, după toate lucrurile rele pe care le-a făcut la adresa României şi românilor, fără niciun fel de sancţiune morală", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.
 
Şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că încă nu s-a discutat în partid despre suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. 
 
"Eu, personal, deocamdată, fiind luat pe nepregătite, nu realizez cât de benefică este pentru conjunctura generală. După ce discutăm în partid, o să avem şi noi o decizie", a spus, marţi, Liviu Dragnea.
 
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat luni, că a început demersurile cu privire la iniţiativa de suspendare din funcţie a şefului statului.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare suspendare Traian Basescu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close