Antena 3 CNN Politică Mircea Badea despre numirea lui Ioan Rus: Victor Ponta îmi dă un mesaj sub formă de flegmă!

Mircea Badea despre numirea lui Ioan Rus: Victor Ponta îmi dă un mesaj sub formă de flegmă!

Mircea Badea despre numirea lui Ioan Rus: Victor Ponta îmi dă un mesaj sub formă de flegmă!
25 Iun 2014   •   18:44

Citizen Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi ale emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre flagrantul organizat de DNA lui Mircea Băsescu şi depre numirea în funţia de ministrul al transporturilor al lui Ioan Rus.

"Chiar de acum o lună de când DNA-ul a organizat flagrantul lui Mircea Băsescu, aceştia au luat cunoştinţă în mod direct despre faptul că  Mircea Băsescu a făptuit trafic de influenţă, că aluat sute de mii de euro pentru a vorbi cu fratele lui în scopul eliberării lui Bercea Mondial din închisoare",a declarat Citizen Badea.

"Ce a făcut DNA? A ales să aresteze ţiganii, cei care îşi cereau banii înapoi şi să îl scape astfel pe Mircea Băsescu de stresul de afi căutat non-stop de familia Bercea pentru a-şi recupera banii".

"Până când imaginile nu au devenit publice, imagini interceptate de Băsică, DNA-ul nu a mişcat un deget în ceea ce îl priveşte pe Mircea Băsescu.Ăsta este un comportament mafiot care trebuie amendat şi condamnat penal, ca atare.", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei".

În ceea ce priveşte numirea în funcţie la Ministerul Transporturilor a lui Ioan Rus, Mircea Badea a afirmat că în urma acestei decizii, în cazul în care Victor Ponta va candida la alegerile prezidenţiale, nu va primi votul lui.

"Înţeleg că prim-ministrul Victor Ponta dă un mesaj Ardealului. Nu ştiu ce mesaj dă Ardealului, eu ştiu ce mesaj îmi dă mie, cetăţean al României care am votat la referendum: îmi dă un mesaj sub formă de flegmă! "

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close