Antena 3 CNN Politică Monica Macovei: Cred că DNA şi ANI sunt în pericol. Sunt foarte îngrijorată de acest lucru

Monica Macovei: Cred că DNA şi ANI sunt în pericol. Sunt foarte îngrijorată de acest lucru

Monica Macovei: Cred că DNA şi ANI sunt în pericol. Sunt foarte îngrijorată de acest lucru
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Mai 2012   •   15:58

Europarlamentarul Monica Macovei s-a arătat îngrijorată,  sâmbătă, de pericolul 'restauraþiei Năstase-Stănoiu' în justiţia din ţara noastră, susţinând că 'DNA şi ANI sunt în pericol'.
   
'Cred că atât Direcţia Naţională Anticorupţie, cât şi ANI sunt în pericol, cred că se restaurează epoca Năstase-Stănoiu. Sunt foarte îngrijorată de acest lucru, este dl Titus Corlăţean la ministerul Justiţiei, care a dovedit deja cum gândeşte şi cum acţionează. Vă aduc aminte că a fost la Piteşti împreună cu Năstase, Severin, Ponta ca să-l apere pe dl Nicolescu, preşedintele CJ Piteşti, între fond şi recurs pe arestare preventivă, înainte de a se judeca recursul ne ducem toţi din partid, cei mai mari din partid şi ne postăm acolo şi spunem că este nevinovat. Nu se fac asemenea lucruri într-o democraţie', a declarat Monica Macovei,  la Buzău, unde s-a aflat pentru susţinerea candidatului democrat-liberal Cezar Preda.
   
Europarlamentarul PDL a dat ca exemplu şi declaraţiile ministrului Titus Corlăţean din martie că 'dacă Năstase va fi achitat, procurorul trebuie arestat'.
   
'A fost pur şi simplu o ameninţare ceea ce se întâmplă şi în zilele acestea cu dosarele cu politicieni şi mă refer în primul rând la dosarul lui Adrian Năstase. Amânările şi tergiversarea pe care o face tocmai pentru a se ajunge la termenul de prescripţie, am văzut din presă că acesta ar fi pe 10 iunie', a mai spus Macovei care consideră că este vorba de 'minciună şi ameninţare în declaraţiile făcute de amorul artei lui Adrian Năstase pentru că este vorba de răspunderea judecătorilor''.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close