Antena 3 CNN Politică "Nimeni de la PSD nu mai protestează împotriva lui Băsescu". Radu Tudor, despre revenirea lui Duţă în fruntea CNAS

"Nimeni de la PSD nu mai protestează împotriva lui Băsescu". Radu Tudor, despre revenirea lui Duţă în fruntea CNAS

"Nimeni de la PSD nu mai protestează împotriva lui Băsescu". Radu Tudor, despre revenirea lui Duţă în fruntea CNAS
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    12 Iun 2013   •   20:53

Nimeni de la PSD nu mai protestează împotriva lui Traian Băsescu, a spus Radu Tudor miercuri, comentând astfel nominalizarea şefului statului de revenire a lui Lucian Duţă în fruntea CNAS.

 
"(Numirea lui Duţă - n.r.) este o chestiune manipulatorie şi greţoasă. Traian Băsescu, profitând de coabitare, revine cu toată gaşca de mafioţi în funcţii şi greşeala asta, din păcate, nu se va sparge în capul lui Victor Ponta. El o să scadă politic în sondaje, dar nimeni din PSD nu mai protestează împotriva lui Băsescu. Cea care va pierde va fi populaţia", a spus Radu Tudor, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Lucian Duţă revine în fruntea Casei Naţionale de Sănătate. Cel care l-a propulsat din nou în conducerea CNAS este chiar preşedintele Traian Băsescu. 
 
Preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe Lucian Duţă pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, instituţie pe care a condus-o până în mai 2012, atunci când a demisionat. Duţă a plecat de la şefia Casei în plin scandal al lipsei citostaticelor.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) consideră că numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei este "o gafă" a Administraţiei Prezidenţiale, "specifică organizaţiilor mafiote", şi ameninţă că, până la retragere acesteia, CA nu se va întruni.  

Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate

Propunerea făcută de preşedintele Traian Băsescu de a-l nominaliza pe Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al CNAS este o recomandare care îi face rău şefului statului şi, chiar, îl "îngroapă"
, apreciază preşedintele Alma Mater, Anton Hadăr.

Citeşte şi Radu Tudor: Băsescu, profitând de coabitare, revine cu toată gaşca de mafioţi în funcţii

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close