Antena 3 CNN Politică "Nu ştiu dacă România va mai rezista până la pe 31 august. Ar putea fi prea târziu". Declaraţia apocaliptică, ce demonstrează disperarea

"Nu ştiu dacă România va mai rezista până la pe 31 august. Ar putea fi prea târziu". Declaraţia apocaliptică, ce demonstrează disperarea

"Nu ştiu dacă România va mai rezista până la pe 31 august. Ar putea fi prea târziu". Declaraţia apocaliptică, ce demonstrează disperarea
de O.P.    |    06 Aug 2012   •   05:45

Traian Băsescu acuză Guvernul că a scos de pe listele electorale românii stabiliţi în afara ţării însă anunţă că nu va ataca cifra deja validată de Biroul Electoral Central.

Preşedintele suspendat a reamintit faptul că este extrem de nemulţumit de termenul îndelungat acordat de Curtea Constituţională pentru actualizarea listelor electorale şi luarea unei decizii.

Traian Băsescu nu mai suportă tensiunea din ţară şi face un apel la Curta Constituţională să pună capăt conflictelor. Preşedintele suspendat cere Curtii să ia mai repede o decizie şi să o facă ţinând cont de lege.

Preşedintele suspendat susţine că din listele electorale permanente lipsesc cei 460 de mii de români stabiliţi în afara ţării. Lucru de care Curtea ar trebui să ţină cont când va lua o decizie.

Traian Băsescu spune că nu va demisiona până la decizia Curţii, dar dacă judecătorii vor valida referendumul va accepta situaţia.

×
Subiecte în articol: referendum liste electorale
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close