Antena 3 CNN Politică ODĂ pentru Ponta. Şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a scris o poezie premierului: "Victor, o galaxie română în devenire”

ODĂ pentru Ponta. Şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a scris o poezie premierului: "Victor, o galaxie română în devenire”

ODĂ pentru Ponta. Şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a scris o poezie premierului: "Victor, o galaxie română în devenire”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    16 Sep 2014   •   21:42

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, i-a compus şi recitat o poezie lui Victor Ponta la Conferinţa Judeţeană a PSD.

Cosma spune despre liderul social-democrat Victor Ponta că este ”o galaxie română în devenire”, el recitând versurile la conferinţa PSD Prahova de confirmare a lui Ponta drept candidat la Preşedinţie.
 
”Victor, o galaxie română în devenire

Răsare în universul zidit pe răstigniri

Pe temelie veche de piatră şi jertfire

El reînalţă o ţară a vechilor români

Victor Ponta, preşedinte!”.

La final, şeful CJ Prahova a fost aplaudat de cei 300 de participanţi prezenţi la eveniment.

Mircea Cosma este anchetat alături de fiul său pentru fapte de corupţie. Procurorii anticorupţie spun că, prin intermediul omului de afaceri Răzvan Alexe, trimis şi el în judecată, cei doi primeau bani de la firme interesate să obţină contracte din bani publici. 10% din valoarea lucărilor era suma pe care cei doi o cereau.

Gestul lui Cozma a fost comentat marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close