Antena 3 CNN Politică PC: Vom primi Educaţia pentru Sorin Câmpeanu, iar Agricultura rămâne la Daniel Constantin în Guvernul Ponta 4

PC: Vom primi Educaţia pentru Sorin Câmpeanu, iar Agricultura rămâne la Daniel Constantin în Guvernul Ponta 4

PC: Vom primi Educaţia pentru Sorin Câmpeanu, iar Agricultura rămâne la Daniel Constantin în Guvernul Ponta 4
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Dec 2014   •   18:55

Noile modificări din Guvrnul Ponta 4, în care PC îi revin două ministere, au fost aprobate în unanimitate, duminică, în Biroul politic al conservatorilor, a anunţat, preşedintele formaţiunii, Daniel Constantin.

În noua formulă de guvern, PC va primi Ministerul Educaţiei pentru Sorin Câmpeanu şi Ministerul Agriculturii, care va fi condus în continuare de Daniel Constantin.

"S-a adoptat în unanimintate noua formulă guvernamentală. Am prezentat noua formulă guvernamentală, modalitatea în care PC va fi reprezentat în noul Guvern condus Ponta. Am prezetat stadiul negocierilor, cum au decurs negocierile, propunerea pe care am făcut-o în cadrul coaliţiei de guvernare de a renunţa la funcţia de vicepremier, funcţie care nu are o atribuţie specifică, pentru ca PC să aibă un portofoliu cu un impact ceva mai mare în societate", a spus, duminică, Daniel Constantin.

Şeful PC a arătat că este o onoare pentru partid ca Sorin Câmpeanu, rectorul Universităţii de Agronomie Bucureşti şi, totodată, preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, să conducă Ministerul Educaţiei.

"Este o onoare pentru noi şi o responsabilitate ca pentru prima dată după 1989 să avem un reprezentant care să conducă Ministerul Educaţiei, comasat cu Cercetarea", a spus Constantin.

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin sorin campeanu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close