Antena 3 CNN Politică PNL nu renunţă la moţiunea de cenzură. Vasile Blaga: În octombrie venim cu echipele pentru ministere

PNL nu renunţă la moţiunea de cenzură. Vasile Blaga: În octombrie venim cu echipele pentru ministere

PNL nu renunţă la moţiunea de cenzură. Vasile Blaga: În octombrie venim cu echipele pentru ministere
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Sep 2015   •   08:40

PNL va depune o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară. O spune Vasile Blaga, care adaugă că PNL şi-ar dori alegeri anticipate.

Liderul PNL a mai spus că şi-ar dori un guvern minoritar, dar că nu exclude formarea unui guvern cu ajutorul UNPR despre care crede că a fost întotdeauna un partid cinstit.

"La momentul potrivit vom depune moţiune de cenzură. În octombrie vom veni cu echipele pentru ministere, până la sfârşitul sesiunii vom depune moţiune de cenzură", a declarat Vasile Blaga, la un post de televiziune.

"Mi-aş dori un guvern minoritar dacă nu vor fi alegeri anticipate, deşi noi ne-am dori alegeri anticipate. Am din marele Partid Naţional Liberal o experienţă mai mare decât mulţi din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea şi cu UNPR. Să nu uităm că UNPR a susţinut guvernele Boc şi Ungureanu, au fost corecţi, au fost cinstiţi, nu a căzut guvernul Boc şi guvernul Ungureanu din cauza lor", a precizat copreşedintele PNL.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close