Antena 3 CNN Politică Ponta îl acuză pe Băsescu de ipocrizie

Ponta îl acuză pe Băsescu de ipocrizie

Ponta îl acuză pe Băsescu de ipocrizie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Mar 2014   •   12:27
Premierul Victor Ponta îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu de ipocrizie, după ce şeful Guvernului a postat pe o reţea de socializare un grafic privind creşterea preţurilor la carburanţi din ianuarie 2009 şi până acum. 
 
Ponta spune că Băsescu nu a comentat până acum scumpirile, atunci când guvernele anterioare au aruncat în aer preţul benzinei şi al motorinei. 

Premierul susţine că în guvernările PDL, benzina s-a scumpit cu 70%, în timp ce în guvernarea USL, preţul la motorină a scăzut cu 2%, iar la benzină cu 3%.
 
"Iată cum arată situaţia reală: preţul benzinei, sub guvernele domnului Băsescu, a crescut cu 70%, iar cel al motorinei cu 90%. (...) Îl invit pe dl. Băsescu, dacă tot se arată îngrijorat de preţul la benzină, să prezinte opiniei publice scrisorile pe care i le-a trimis lui Emil Boc, că dovadă a îngrijorării sale pentru preţul crescător pe care românii l-au plătit pentru combustibil din 2009 până în 2012. Altfel, toate demersurile acestuia se înscriu la categoria populism şi ipocrizie", a scris premierul Victor Ponta, luni, pe pagina de Facebook.


Foto: facebook.com/victor.ponta

Citiţi şi 
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close