Antena 3 CNN Politică Protest ILEGAL în Piaţa Victoriei! Se cere demisia lui Ponta, oamenii s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au încercat să ocupe carosabilul

Protest ILEGAL în Piaţa Victoriei! Se cere demisia lui Ponta, oamenii s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au încercat să ocupe carosabilul

Protest ILEGAL în Piaţa Victoriei! Se cere demisia lui Ponta, oamenii s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au încercat să ocupe carosabilul
07 Iun 2015   •   12:51
UPDATE: Mitingul PMP din Piaţa Victoriei, la care au participat câteva sute de membrii şi simpatizanţi ai formaţiunii, conduşi de preşedintele PMP Eugen Tomac şi secretarul general Dorel Onaca şi unde s-a cerut demisia premierului Victor Ponta, s-a încheiat

Aproximativ 300 de persoane care participă la un miting neautorizat al PMP în Piaţa Victoriei, pentru a cere demisia premierului Victor Ponta, s-au îmbrâncit cu jandarmii pentru a încerca să blocheze traficul în zonă.

Aproximativ 300 de persoane protestează în faţa Guvernului, scandând: "Demisia!". 

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat  că reprezentanţi ai PMP au declarat la Primăria Capitalei adunarea de dumunică, însă nu au făcut acest lucru în termenul legal, astfel că au primit aviz negativ.

Cu toate acestea, manifestanţii s-au adunat în faţa Muzeului Antipa şi la un moment dat au trecut de cordonul de jandarmi şi au încercat să blocheze traficul în zonă.

Forţele de ordine au intervenit şi au împins manifestanţii în zona centrală a Pieţei Victoria, astfel încât traficul să nu fie afectat.

Georgian Enache a precizat că organizatorii acestei adunări publice vor fi sancţionaţi pentru că nu respectă condiţiile legale de desfăşurare a unei adunări publice.

Membrii PMP, conduşi de preşedintele organizaţiei, deputatul Eugen Tomac, şi de secretarul general, Dorel Onaca, se află în Piaţa Victoriei şi susţin că "rămânerea lui Ponta în fruntea Guvernului aduce mari prejudicii României".

"Dacă Ponta ar avea măcar o fărâmă de responsabilitate ar realiza ce mari prejudicii aduce României rămânerea sa în funcţia de premier. România, membră a Uniunii Europene, nu-şi poate permite într-o funcţie de primă importanţă în stat un pesonaj politic urmărit penal de justiţia română", se arată într-un mesaj trimis sâmbătă de reprezentanţii PMP.

Protestul de la Piaţa Victoriei nu a fost lipsit de incidente, iar protestatarii s-au luat la ceartă cu jandarmii.






×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close