Antena 3 CNN Politică PSD contrazice DNA: Când ar fi început ancheta care l-ar viza pe Dragnea

PSD contrazice DNA: Când ar fi început ancheta care l-ar viza pe Dragnea

PSD contrazice DNA: Când ar fi început ancheta care l-ar viza pe Dragnea
de M.Z.    |    07 Iul 2017   •   22:59

PSD contrazice comunicatul oficial al DNA, cu privire la ancheta penală in rem care ar viza o parte dintre informaţiile publicate de Rise Project şi care ar putea duce la șeful PSD, Liviu Dragnea şi firma Tel Drum. 

Mai exact, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat vineri seara, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, că ancheta ar fi început în 2015, și nu în 2016, aşa cum a anunţat DNA.

"De fapt, e o petardă. Există o eroare în comunicatul DNA: au spus 19 februarie 2016, dar, de fapt, ancheta este deschisă din 19 februarie 2015. A fost la un moment dat un comunicat, care a precizat că la 19 februarie 2015 s-a pornit o anchetă in rem pentru supravegherea unor tranzacții cu privire la alte persoane care au fost prinse într-o anchetă. Toată povestea e o ciorbă reîncălzită, nu există nicio dovadă în ce scriu oamenii respectivi acolo, la Rise Project", a declarat Dobre.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, "nimeni nu găseşte o legătură cu preşedintele Dragnea. S-a încercat din răsputeri, dar nu s-a reuşit."

Afacerile apropiaţilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că există un dosar deschis încă din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

Reacţia DNA vine după ce în presă a apărut un presupus raport DGIPI în care se vorbeşte despre ilegalităţi şi despre faptul că Liviu Dragnea ar fi cel care ar controla de fapt societatea abonată la contracte din bani publici.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close