Antena 3 CNN Politică Reducerea TVA ar putea LIPSI din noul Cod Fiscal. Raeţchi: „Codul Fiscal al PSD, o minciună şi un fiasco, la fel ca întregul guvern Ponta"

Reducerea TVA ar putea LIPSI din noul Cod Fiscal. Raeţchi: „Codul Fiscal al PSD, o minciună şi un fiasco, la fel ca întregul guvern Ponta"

Reducerea TVA ar putea LIPSI din noul Cod Fiscal. Raeţchi: „Codul Fiscal al PSD, o minciună şi un fiasco, la fel ca întregul guvern Ponta"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iun 2015   •   08:51

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi acuză PSD de propagandă mincinoasă, după ce social-democraţii au anunţat că ar putea renunţa la reducerea TVA la 20%. 

 
„Codul Fiscal de dreapta al PSD este o minciună şi un fiasco, ca întregul guvern Ponta. Ponta a trăit imagologic câteva luni din virtuala scădere a TVA la 20%, dar se pare că săptămâna viitoare Codul Fiscal va fi votat fără această prevedere. Anunţul a fost făcut chiar de către un deputat PSD", afirmă Raeţchi.
 
Ovidiu Raeţchi susţine şi că reducerea TVA la alimente a fost o idee prost aplicată şi care nu a generat rezultatele aşteptate în economie. 
 
"În luna mai, înainte de reducerea TVA, România a fost pe primul loc în Uniunea Europeană în privinţa creşterii preţurilor, lucru care i-a scăpat lui Daniel Constantin. Astfel, în cazul multor alimente, reducerea TVA la alimente a fost aplicată fără succes, pentru că nu s-a văzut la rafturi", susţine deputatul liberal. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close