Antena 3 CNN Politică Scenariu-şoc: "Băsescu îl vrea pe Ponta preşedinte". Care este planul

Scenariu-şoc: "Băsescu îl vrea pe Ponta preşedinte". Care este planul

Scenariu-şoc: "Băsescu îl vrea pe Ponta preşedinte". Care este planul
de M.Z.    |    10 Iun 2014   •   10:48

Victor Ponta preşedinte şi Traian Băsescu premier - acesta este scenariul senatorului PNL, Ioan Ghişe, pentru alegerile prezidenţiale. 


Planul lui Traian Băsescu este ca Iohannis să ajungă preşedintele PNL, iar Victor Ponta, preşedintele României, mai spune candidatul la şefia PNL. 

Astfel, dacă dreapta va ajunge la guvernare, Băsescu îşi va putea revendica funcţia de premier, a spus senatorul PNL. 

Ioan Ghişe a dezvăluit variantele luate în calcul pe scena politică şi în interiorul PNL pentru alegerile prezidenţiale, luni, la emisiunea 100 de minute.
 
"Scopul lui Băsescu nu este să ajungă Iohannis preşedintele României. Ştie că nu poate ajunge, din multe motive. Problema de fond este că Băsescu şi-l doreşte pe domnul Iohannis doar preşedinte la PNL, ca să fuzioneze, să şteargă mai repede PNL.
 
Traian Băsescu îşi doreşte această etichetă de unitate a dreptei în jurul unui candidat ca Iohannis, care să piardă în faţa lui Ponta, pentru ca Băsescu să devină liderul dreptei şi dacă se va schimba guvernarea, poate revendica funcţia de prim-ministru. Dacă, însă domnul Iohannis câştigă în confruntarea cu Ponta, deoarece l-a sprijinit de pe dreapta Băsescu, câştiga din nou Băsescu şi revendică din nou poziţia de prim-ministru", a spus senatorul PNL Ioan Ghişe, luni, la Antena 3.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close