Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Mihai Gâdea: E oficial! România e în stare de război

Sinteza zilei. Mihai Gâdea: E oficial! România e în stare de război

Sinteza zilei. Mihai Gâdea: E oficial! România e în stare de război
17 Mai 2018   •   21:29

Mihai Gâdea a analizat, joi, la "Sinteza Zilei" războiul politic din România, un conflict care a ajuns la cel mai mare nivel de până acum.

"E oficial! Suntem în plin război. Iar războiul a atins cote absolut alarmante. Ce-am văzut în ultimele ore la București este dincolo de cuvinte, este stupefiant. Scandalul este unul foarte important și cred că el trebuie tratat ca atare de presa importantă din România. Vă invit să privim cu foarte mare atenție la fapte. Președintele Klaus Iohannis. îi cere de patru ori demisia premierului Dăncilă, prima dată pe 27 aprilie, de la Cotroceni, a doua oară pe 7 mai, de la Cotroceni, pe 12 mai, din nou, de la Blaj și acolo este un mesaj pe care președintele nu l-a explicat până la acestă oră spunând "ar fi bine să facă ce i se spune".

Doamna Dăncilă nu face ce i se spune, și anume să-și dea demisia, motiv pentru care președintele face un lucru ce nu l-a făcut niciodată. Ori de câte ori este într-o deplasare externă și este întrebat de jurnaliști în această deplasare cu privire la un scandal de la București, președintele spune despre acest lucru "vom vorbi acasă". Este un lucru pe care toți oamenii politici de prim rang îl fac - președintele trece peste acest lucru și, de la acest summit, cere încă o dată demisia premierului Dăncilă", a spus Mihai Gâdea.

Iată filmul războiului declarațiilor care au condus la cea mai mare criză politică din ultima perioadă din România:

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close