Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Operațiunea "Dărâmați guvernul!", faza finală

Sinteza zilei. Operațiunea "Dărâmați guvernul!", faza finală

Sinteza zilei. Operațiunea "Dărâmați guvernul!", faza finală
Sursa foto: Foto: presidency.ro
12 Noi 2018   •   22:57

Devine tot mai clar că planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a dărâma guvernul.

"Vreau să vă introduc puțin în atmosferă. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este o coincidență, nimic din ceea ce se întâmplă nu ar trebui să fie privit separat. Multe dintre lucrurile importante care se petrec sub ochii noștri sunt, de fapt, piese într-un puzzle mai mare, iar președintele Klaus Iohannis astăzi, pentru cei care cumva s-au îndoit săptămâna trecută când am prezentat la această emisiune că, de fapt, operațiunea pentru luna noiembrie este dărâmarea guvernului, așa cum ne-a explicat Dacian Cioloș, cred că astăzi au fost clarificați.

Președintele a apărut astăzi într-o întâlnire foarte interesantă cu primari în care vine și vorbește în clar în calitatea sa de președinte al Republicii despre dorința de a dărâma guvernul, dorința de a avea un alt guvern, în condițiile în care deja se întâmplă lucruri foarte interesante de o vreme, lucruri care au fost puse de mulți analiști exact în această cheie. Haideți să urmărim faptele și să încercăm să înțelegem, de fapt, despre ce este vorba", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii.

Potrivit lui Mihai Gâdea există două planuri în chestiunea dărâmării guvernului:

1. Panul evenimentelor reale

2. Agenda ascunsă, dar care acum devine vizibilă

Dacian Cioloș arată, într-un interviu, că operațiunea "Dărâmați guvernul" este ajunsă în faza finală.

"Cred că dacă lucrul acesta (dărâmarea guvernului, n.r.) nu e realizat până la sfârșitul lunii noiembrie, cel târziu, riscă să devină prea târziu", a spus Cioloș.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close