Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu: Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol

Sorin Grindeanu: Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol

Sorin Grindeanu: Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol
Sursa foto: Foto: Facebook / Sorin Grindeanu
de M.Z.    |    17 Apr 2017   •   19:34

Premierul Sorin Grindeanu a povestit, într-o emisiunea difuzată duminică la TVR 1, momentul când a aflat că va fi propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru, afirmând astfel că nu este o persoană timidă, dar îi este foarte frică de ridicol, motiv pentru care evită să facă anumite lucruri, potrivit News.ro.

„Am fost chemat la Bucureşti. A fost acea desfăşurare în care prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, şi anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid şi m-au votat să fiu eu cel care să preiau această sarcină. A fost o surpriză, cred că s-a şi văzut. Când am ieşit în faţa presei, aflasem cu câteva minute înaintea lor. Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, şi se vede pe mine şi o anumită emoţie, dar totodată cred că şi ce gândeam atunci – responsabilităţile”, a afirmat premierul.

Chestionat în continuare dacă este un om timid, Sorin Grindeanu a răspuns negativ, spunând doar că îi este foarte frică de ridicol. „Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol. Şi atunci evit anumite lucuri, de a pica în ridicol e foarte simplu să se întâmple lucrul acesta”, a adăugat prim-ministrul.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close