Antena 3 CNN Politică Surse: Traian Băsescu o LASĂ BALTĂ pe Udrea

Surse: Traian Băsescu o LASĂ BALTĂ pe Udrea

Surse: Traian Băsescu o LASĂ BALTĂ pe Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Ian 2015   •   19:15

Bomba politică anului stă să explodeze. Fostul preşedinte Traian Băsescu ar vrea să-i dea cu tifla în nas Elenei Udrea şi să nu se înscrie în PMP.

Partidul condus de Udrea va avea mâine o şedinţă la care sunt aşteptaţi apropiaţii lui Băsescu din partid. Surse din PMP susţin, potrivit Antena 3, că Băsescu va fi la întâlnire, pentru că vrea să anunţe că nu se va înscrie la PMP. Dezvăluirea a fost făcut luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Decizia ar fi urmarea unei analize, spun apropiaţii lui Traian Băsescu, analiză ce a avut drept concluzie faptul că PMP are o imagine proastă din cauza Elenei Udrea şi că este un proiect politic mort.

Cu alte cuvinte, fostul preşedinte să gândeşte să găsească o altă platformă pe care să construiască, dar acest lucru înseamnă că trebuie să se rupă, măcar la nivel public, de Udrea.

Astfel, una dintre variantele luate în calcul de Traian Băsescu este să se înscir în Fundaţia Mişcarea Populară sau să îşi facă o altă fundaţie şi, de pe această platformă, să pornească o altă construcţie politică.

Se pare că PMP va fi un proiect abandonat, iar după ce Băsescu va anunţa că nu se va mai înscrie în partid, filialele PMP vor pleca la PNL sau PSD.

Lovitura dată de Băsescu vine după ce Elena Udrea i-a cumpărat şi întins covorul roşu fostului preşedinte, pe scările Mişcării Populare.

Vlad Nistor (PNL) a comentat luni, la Antena 3, că, în acest fel, prin refuzul de a se înscrie în partidul lui Udrea, Traian Băsescu "încearcă să-şi salveze prestaţia politică, atât cât mai e".

Şi Liliana Mincă este de părere că fostul preşedinte nu se va înscrie în Partidul Mişcării Populare, condus de Elena Udrea.


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close