Antena 3 CNN Politică Udrea, pe blog: Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Deltă?

Udrea, pe blog: Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Deltă?

Udrea, pe blog: Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Deltă?
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Sep 2012   •   18:21

Deputatul PDL Elena Udrea scrie, pe blog, că i se pare "destul de amuzant" faptul că liderii USL au decis să meargă în Delta Dunării, să "aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare", tocmai la complexul care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de MDRT în mandatul său de ministru.

"Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Delta Dunării şi să-şi aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare, între două tururi de piscină?  (...) Îmi pare destul de amuzant faptul că liderii Puterii s-au decis să meargă tocmai la complexul «Puflene resort», care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în mandatul meu", spune Udrea, pe blog.

Ea arată totodată că drumul care merge până la Murighiol a fost finalizat în octombrie 2010 prin Programul Operaţional Regional.

Elena Udrea menţionează că şoseaua respectivă s-a realizat în doar un an, "până atunci existând un drum de pământ aproape imposibil care făcea ca maşinile să lase în urmă adevăraţi nori de praf".

"Sper că USL-iştii să se întoarcă la Bucureşti cu bateriile încărcate pentru că au foarte-foarte mult de lucru dacă vor să lase şi ei în urma lor măcar jumătate din lucrurile care s-au făcut în guvernarea Boc pentru turismul din Delta Dunării. Zecile de mii de turişti care vin în plus în fiecare an într-una dintre cele mai frumoase zone din Europa pot să-i convingă de faptul că merită“, comentează ironic pe blogul personal Udrea.

„Şi la întoarcere, aş vrea să-l văd şi pe premier, dar şi pe ceilalţi iluştri reprezentanţi ai Guvernului vorbind despre atragerea de noi investitori în Deltă. E un loc unic, unde merită băgaţi bani şi poate să reprezinte una dintre atracţiile majore ale României", conchide Udrea.



×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close