Antena 3 CNN Politică Vosganian: Tăcerea absolută a lui Băsescu privind anchetele procurorilor, extrem de interesantă

Vosganian: Tăcerea absolută a lui Băsescu privind anchetele procurorilor, extrem de interesantă

Vosganian: Tăcerea absolută a lui Băsescu privind anchetele procurorilor, extrem de interesantă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    19 Aug 2012   •   15:52

Varujan Vosganian, lider al PNL, susţine pe blog că "tăcerea absolută" a lui Traian Băsescu în legătură cu ancheta procurorilor privind eventualele nereguli de la referendum este extrem de interesantă, în condiţiile în care preşedintele suspendat a vorbit, în ultima vreme, "despre tot şi despre toate".

"Extrem de interesantă este tăcerea absolută pe care o păstrează Traian Băsescu în legătură cu ancheta procurorilor privind eventualele nereguli de la referendum. Dacă ne gândim că, în ultima vreme, preşedintele suspendat a vorbit despre tot şi despre toate, este cu totul ciudat că nu a făcut nicio referire la un subiect atât de actual şi care, de la revolte ţărăneşti până la scrisori trimise la Uniunea Europeană de către europarlamentarii USL, a stârnit atâtea dispute", scrie Vosganian, într-o postare intitulată "Lectură plăcută, dragă Inspecţie Judiciară! Şi completă?".

Potrivit acestuia, e limpede că acţiunea procurorilor a fost extrem de impopulară, mai ales prin modul în care s-a derulat.

"Băsescu n-ar fi avut decât două opţiuni, ori să critice această acţiune, măcar în formele sale procedurale, ori să tacă. Dacă ar fi lăudat-o, şi-ar fi atras şi mai multă antipatie din partea românilor. Dacă ar fi criticat-o sau măcar şi-ar fi exprimat unele rezerve, şi-ar fi atras nedumerirea celor care au făcut toate astea ca să-i fie pe plac. Orice ar fi spus, ar fi ieşit prost. Astfel încât, aşa cum a dovedit şi altădată, pentru Băsescu uneori tăcerea e brăţară de aur. Cât despre meseria sa, părerile sunt împărţite", scrie Vosganian.



×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close