Antena 3 CNN Actualitate Actriţa Draga Olteanu Matei salută decizia Guvernului prin care artiştii şi sportivii îşi vor redobândi indemnizaţiile suspendate în 2009

Actriţa Draga Olteanu Matei salută decizia Guvernului prin care artiştii şi sportivii îşi vor redobândi indemnizaţiile suspendate în 2009

Actriţa Draga Olteanu Matei salută decizia Guvernului prin care artiştii şi sportivii îşi vor redobândi indemnizaţiile suspendate în 2009
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Sep 2014   •   13:57

Actriţa Draga Olteanu Matei a mulţumit Guvernului pentru iniţiativa prin care artiştii, sportivii şi academicienii îşi vor redobândi indemnizaţiile suspendate de Guvernul Boc, în 2009, apreciind că astfel s-a făcut dreptate.

"Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea. Este un lucru extraordinar. Pentru neruşinarea cu care s-au tăiat toate, fără milă şi fără judecată, trebuia o reparaţie", a declarat Draga Olteanu Matei, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Artiştii, sportivii şi academicienii care aveau drepturi conferite printr-o lege din 2009, dar care au fost suspendate de către Guvernul Boc vor primi din nou aceste drepturi, în baza unei ordonanţe aflate pe agenda şedinţei de luni a Guvernului, a declarat premierul Victor Ponta.
   
"Este vorba de repunerea în drepturi a artiştilor, sportivilor şi academicienilor care aveau drepturi conferite printr-o lege din 2002, suspendate de către Guvernul Boc", a precizat Ponta.
       
Săptămâna trecută, premierul a precizat că actul normativ prin care un număr de aproximativ 1.300 artişti vor beneficia din nou de drepturile speciale suspendate în 2009 va fi aprobat cel mai probabil luni de Guvern.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close