Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Campania prezidenţială din 2014 va fi crucială pe internet, mai importantă decât pe televizuni

Băsescu: Campania prezidenţială din 2014 va fi crucială pe internet, mai importantă decât pe televizuni

Băsescu: Campania prezidenţială din 2014 va fi crucială pe internet, mai importantă decât pe televizuni
07 Iun 2013   •   20:54

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la o întrevedere cu susţinătorii săi de pe Facebook, răspunzând unei întrebări, că în 2014 campania prezidenţială pe internet va fi crucială, el arătând că aceasta va fi mai importantă decât campania dusă prin intermediul televiziunilor, informează Mediafax.
   
"Este clar că, după mine, şi în România anului 2014 deja campaniile pe internet vor fi mai eficiente decât cele pe televiziuni. La noi în 2014 sunt convins că va fi mai importantă campania prezidenţială pe internet decât pe televizuni, mai ales că televizunile au şi grijă să se autodiscrediteze prin partizanatul pe o idee, nici măcar pe un om...", a spus Băsescu.
   
El a arătat că, în opinia sa, campania prezidenţială din 2014 pe internet va fi crucială.
   
"Deci, cred că va fi crucială campania pe internet în 2014, nu la europarlamentare, la prezidenţiale. Iar 2016 nu mai discutăm. Cine nu va avea o puternică bază internet - vorbesc dintre politicieni - nu va comunica eficient cu electoratul", a spus Băsescu.
   
El a arătat că România e mult rămasă în urmă în acest domeniu.
   
"Noi suntem foarte rămaşi în urmă. Marea descoperie a lui Roosevelt a fost în anii '40 campania radio. În anii '60, politicienii s-au dus la televizuni şi în ţările dezvoltate deja din sfârşitul anilor '80 campaniile erau pe internet", a mai spus şeful statului.
   

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close