Antena 3 CNN Actualitate Ce a făcut un poliţist după ce a văzut că unui om îi cade pe jos o grămadă de bani. "Îşi merită uniforma pe care o poartă"

Ce a făcut un poliţist după ce a văzut că unui om îi cade pe jos o grămadă de bani. "Îşi merită uniforma pe care o poartă"

Ce a făcut un poliţist după ce a văzut că unui om îi cade pe jos o grămadă de bani. "Îşi merită uniforma pe care o poartă"
de O.P.    |    23 Apr 2014   •   05:55

Un poliţist local din Tîrgu Jiu a dovedit că se ridică la nivelul uniformei pe care o poartă, după ce a văzut că un bărbat a scăpat pe jos o grămadă de bani. A oprit două persoane care puseseră mâna pe bani şi i-a returnat păgubitului. Cu doar câteva zile înainte, omul legii a salvat un bărbat căzut în stradă, până să ajungă medicii de pe ambulanţă.

Un tânăr care strânge banii de la automatele de cafea abia terminase de colectat bancnotele. Le-a pus în buzunar dar le-a scăpat imediat, fără să-şi dea seama.

Norocul lui a fost un poliţist local care era în zonă şi a pus mâna imediat pe două persoane care au ridicat banii de jos şi s-au apucat să-i numere.

Adică, exact banii găsiţi de poliţistul local. Acelaşi , care înainte de Florii,a salvat un bărbat căzut în stradă. I-a acordat primul ajutor până când a sosit Ambulanţa.

×
Subiecte în articol: politist uniforma
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close