Antena 3 CNN Actualitate Ce merită Traian Băsescu după 10 ANI de preşedinţie? Trimite-ne răspunsul tău!

Ce merită Traian Băsescu după 10 ANI de preşedinţie? Trimite-ne răspunsul tău!

Ce merită Traian Băsescu după 10 ANI de preşedinţie? Trimite-ne răspunsul tău!
de O.P.    |    22 Dec 2014   •   06:19

Tot mai mulţi români ne scriu şi spun că vor să-l vadă pe Traian Băsescu pe mâna justiţiei după ce îşi pierde imunitatea absolută care l-a protejat pînă acum de orice acuzaţie. Antena 3 vă invită să spuneti ce credeţi că merită Băsescu după 10 ani de preşedinţie. Aşteptăm opiniile dumneavoastră pe adresa de email [email protected]. Vă invităm să ne scrieţi şi să ne răspundeţi la întrebarea "Ce merită Băsescu după 10 ani de preşedinţie?"

Sute de oameni au comentat pe mail-ul Antenei 3 şi şi-au spus părerea despre cei 10 ani de mandat al lui Traian Băsescu. Cei mai mulţi sunt indignaţi de regimul instaurat de şeful statului şi spun că acesta ar trebui să răspundă în faţa legii pentru acţiunile sale.

CRIS POP
"Dacă Băsescu nu va fi pedepsit conform faptelor sale înseamnă că în zadar am suportat toate vicisitudinile mandatelor sale, înseamna că la Revoluţie sacrificiul eroilor a fost în zadar."

SANDRA MARIAN
"Băsescu să fie judecat şi să primescă pedeapsă pentru tot ce ne-a făcut. Sperăm că justiţia va fi la fel dură cu ce a hotărât pentru Voiculescu."

ANCA
"Acum că nu mai are imunitate poate că o să-l chestioneze DNA-ul, poate că o să meargă la puşcărie - aşa ar trebui - şi astfel scăpăm şi noi de obsesia că în ţara asta nu se face dreptate niciodată."

Oamenii critică modul în care Traian Băsescu s-a comportat în cei 10 ani şi sunt de părere că România a făcut paşi înapoi în loc să evolueze. Mai mult, cetăţenii care critică cei 10 ani de mandat ai lui Traian Băsescu se tem că influenţa acestuia nu va înceta.

NELU FRANGETI
"A făcut un rău imens poporului român dezbinându-l. A promovat incompetenţa şi hoţia, toţi cei care au avut tangenţe cu el se dovedesc a fi infractori. Şi-a bătut joc de Constituţia ţării ducând-o în derizoriu, reinterpretând toate prevederile după bunul plac. A beneficiat de o imunitate nelegală, profitând de lipsa de reacţie a clasei politice. A speculat dorinţa de schimbare a poporului român din 2004, înşelându-i speranţele."

TRAIAN SCACIR
"E o iluzie, nu e nici un Adio Băsescu atâta timp cât el şi sistemul creat şi extins de el, cât şi cei care l-au ajutat în realizarea acestui sistem, sunt in libertate. E o caracatiţă uriaşă întinsă, după cum spunea onorabila bunicuţă din Moldova, până la mătura instituţiilor şi care îşi va regenera bucaţelele tăiate mulţi ani de acum înainte."

NICOLAE REBEDEU
"S-a terminat cea mai neagră pagină a istoriei României.Tot ce a făcut, a făcut împotriva românilor şi României. Să-i dea Dumnezeu după fapte şi după inima lui."

×
Subiecte în articol: imunitate
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close