Antena 3 CNN Actualitate COD GALBEN de NINSORI şi PLOI, emis în urmă cu puţin timp. Vezi zonele vizate

COD GALBEN de NINSORI şi PLOI, emis în urmă cu puţin timp. Vezi zonele vizate

COD GALBEN de NINSORI şi PLOI, emis în urmă cu puţin timp. Vezi zonele vizate
de O.P.    |    10 Apr 2014   •   12:02
UPDATE: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ, valabilă de vineri de la ora 03.00 până sâmbătă la ora 08.00 în mai multe judeţe din ţară. În zona de munte va ninge:


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată. Avertizarea este valabilă în intervalul 9 aprilie , ora 18:00 – 11 aprilie , ora 21:00.

În acest interval va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore.

Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 9 aprilie şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ninsoarea a pus stăpânire pe staţiunile montane de pe Valea Prahovei. În unele locuri, stratul de zăpadă a ajuns la 15 cm, cum este la Păltiniş. La Predeal , stratul de zăpadă are 2 cm, în Poiana Braşov zăpada măsoară 3-4 cm, iar la Sinaia stratul este de 2 cm.

IMAGINI LIVE DE PE PÂRTIILE DIN ROMÂNIA

×
Subiecte în articol: meteo vremea prognoza meteo
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close