Antena 3 CNN Actualitate Descoperire ŞOCANTĂ într-o pădure din Brăila. Ce au găsit trei bărbaţi care plecaseră după lemne: "Şi poliţiştilor le-a fost greu să privească scena"

Descoperire ŞOCANTĂ într-o pădure din Brăila. Ce au găsit trei bărbaţi care plecaseră după lemne: "Şi poliţiştilor le-a fost greu să privească scena"

Descoperire ŞOCANTĂ într-o pădure din Brăila. Ce au găsit trei bărbaţi care plecaseră după lemne: "Şi poliţiştilor le-a fost greu să privească scena"
de O.P.    |    03 Oct 2014   •   05:40

Descoperire macabră în pădurea de lângă staţiunea brăileană Lacu Sărat. Trei oameni care căutau lemne de foc au găsit cadavrul unei femei, incendiat şi legat între doi copaci.

Şocaţi, oamenii au chemat poliţia, iar anchetatorii încearcă să identifice victima şi să afle în ce împrejurări a murit. Nu este exclus ca aceasta să fie o brăileancă dispărută în urmă cu două săptămâni, dată în urmărire la nivel naţional şi internaţional.

Oamenii au fost şocaţi să descopere, printre frunze, cadavrul ars şi mâncat de animale.

Au sunat imediat la 112. Poliţiştii fac cercetări ca să afle cine este victima şi cum a murit.

Este posibil ca femeia găsită arsă în pădure să fie o brăileancă dispărută fără urmă în urmă cu două săptămâni. Aceasta fusese să facă piaţa. A adus cumpărăturile acasă şi i-a spusei fiicei sale că o aşteaptă se întoarcă de la şcoală. Fata a găsit însă casa goală.

Rudele au alertat imediat poliţia şi femeia a fost dată în urmărire naţională şi internaţională.

Femeia dispărută este fiica uneia dintre pasagerele care au fost rănite în accidentul din 22 septembrie din Ungaria, după ce un autocar plin cu români s-a răsturnat la Mako.

×
Subiecte în articol: crime decese
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close