Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc, după ce a fost huiduit la paradă: Este o expresie a democraţiei

Emil Boc, după ce a fost huiduit la paradă: Este o expresie a democraţiei

Emil Boc, după ce a fost huiduit la paradă: Este o expresie a democraţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Dec 2010   •   12:54

La finalul paradei de 1 Decembrie, desfăşurată în zona Arcului de Triumf, Emil Boc a fost huiduit. Premierul a caracterizat această întâmplare drept o expresie a democraţiei, care este consacrată în România de 20 ani, informează Mediafax.

"Democraţia în România este consacrată de 20 de ani, iar în privinţa reprezentării la paradă, eu am fost desemnat de structurile abilitate", a declarat Emil Boc după ce a fost întrebat de jurnalişti de ce a fost huiduit la parada din Bucureşti.

Premierul a transmis cetăţenilor, ca mesaj de 1 Decembrie, să fie mândri că sunt români, deoarece poporul a reuşit de-a lungul vremurilor să reziste la toate imperiile - Otoman, Habsburgic, Austro-Ungar, Ţarist.

"Am rezistat de-a lungul vremurilor pentru că am fost uniţi şi acesta este cel mai important mesaj pe care îl dă ziua de 1 Decembrie: numai uniţi putem reuşi, numai uniţi suntem puternici. Aşa cum spune un cântec istoric, românii în veci vor fi fraţi", a spus Boc.

După ce a fost huiduit, premierul s-a îndreptat către maşina de serviciu, însoţit de membrii echipei sale de pază şi protecţie.

La câteva minute de la plecarea lui Boc, prin acelaşi loc a trecut liderul PRM Corneliu Vadim Tudor. El a comentat râzând către SPP-işti: "Ce i-au făcut, mă, lui Boc!".

Emil Boc: Românii în veci vor fi fraţi
 

 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc huiduit parada 1 Decembrie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close