Antena 3 CNN Actualitate Izaura Anghel, în arest la domiciliu. Fiica lui Bercea, singura membră a familiei care nu este după gratii

Izaura Anghel, în arest la domiciliu. Fiica lui Bercea, singura membră a familiei care nu este după gratii

Izaura Anghel, în arest la domiciliu. Fiica lui Bercea, singura membră a familiei care nu este după gratii
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Sep 2014   •   20:29
Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a fost eliberată joi seara, după ce i-a expirat mandatul de reţinere şi va sta în arest la domiciliu.

Izaura a fost reţinută miercuri seară pentru dare de mită, în dosarul de corupţie deschis în urma unei sesizări primite de la Penitenciarul Colibaşi.
 
Aseară, când au reţinut-o procurorii, fiica lui Bercea Mondial a strigat că a arestat-o Traian Băsescu.

Izaura este singura membră a familiei Anghel care este în libertate.
 
Fiica lui Bercea a fost reţinută miercuri pentru dare de mită, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ, care a precizat că fapta este cu referire la un angajat al Penitenciarului Colibaşi.
 
Surse judiciare afirmă că în dosarul de corupţie în care Izaura Anghel este audiată, aceasta ar fi cercetată pentru dare de mită şi că ancheta în acest caz a pornit de la o sesizare primită din partea reprezentanţilor Penitenciarului Colibaşi, unde este încarcerat tatăl său.
    
Conform surselor citate, Bercea Mondial ar fi încercat să ofere mită unor angajaţi ai închisorii prin intermediul fiicei sale. 
    
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este în Penitenciarul Colibaşi, unde ispăşeşte o pedeapsă de opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. El a fost condamnat definitiv în 20 mai 2014.
 
Noile acuzaţii asupra Izaurei au loc chiar în ziua în care cei doi procurori pe care Bercea Mondial îi acuză de favorizarea infractorului, abuz în serviciu şi represiune nedreaptă urmau să fie audiaţi.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close