Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Fostul consilier prezidenţial Dorel Onaca reacţionează în scandalul Bercea-Băsescu-Căpăţână

La ordinea zilei: Fostul consilier prezidenţial Dorel Onaca reacţionează în scandalul Bercea-Băsescu-Căpăţână

La ordinea zilei: Fostul consilier prezidenţial Dorel Onaca reacţionează în scandalul Bercea-Băsescu-Căpăţână
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2015   •   20:22

Fostul consilier prezidenţial, Dorel Onaca, a negat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei", că l-ar cunoaşte pe Marian Căpăţână, afaceristul care a intermediat şpaga între familia lui Bercea Mondial şi Mircea Băsescu.

"Niciodată nu am discutat cu acest domn Marian Căpăţână şi cu nimeni altcineva despre acest caz. (...) Eu am fost sigur primul la sediul de campanie. Şi mulţi alţii au fost după aceea. Nu l-am remarcat. Nu pot să spun că îl cunosc. L-am văzut acolo, dar mai mult l-am remarcat la televizor, când a început acest caz", a spus fostul consilier al lui Traian Băsescu.

"Nu pot să îmi dau seama de unde şi până unde numele meu apare în acest circ", a mai spus Dorel Onaca.

Întrebat de Dana Grecu dacă ar fi de acord ca Serviciul de Pază şi Protecţie să dea publicităţii toate întâlnirile avute în calitate de consilier al lui Traian Băsescu, Dorel Onaca a răspuns că nu există o problemă în acest sens şi că totul a fost înregistrat.

Marian Căpăţână, omul de afaceri care ar fi intermediat şpaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Băsescu a declarat, în faţa instanţei, că fostul consilier al lui Traian Băsescu, Dorel Onaca, minte când spune că nu ar fi avut nicio legătură cu Bercea.

Mai mult, Căpăţână afirmă că în ziua referendumului de demitere, aceştia ar fi fost primii care au ajuns la sediul de campanie.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close