Antena 3 CNN Actualitate Marian Căpăţână cere acordul instanţei pentru a se prezenta la procesul ginerelui lui Bercea Mondial

Marian Căpăţână cere acordul instanţei pentru a se prezenta la procesul ginerelui lui Bercea Mondial

Marian Căpăţână cere acordul instanţei pentru a se prezenta la procesul ginerelui lui Bercea Mondial
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Apr 2015   •   17:49

Marian Căpăţână are nevoie de acordul instanţei pentru a se prezenta la procesul de şantaj al ginerelui lui Bercea Mondial.

Căpăţână a fost astăzi în faţa magistraţilor constănţeni pentru a le cere ca pe 21 aprilie să iasă din arestul la domiciliu şi să vină la proces unde a fost citat ca martor.

Instanţa a rămas în pronunţare asupra cererii sale.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt judecaţi pentru trafic de influenţă şi, respectiv, complicitate la trafic de influenţă. Pe 26 noiembrie, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus, pentru ambii inculpaţi, înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.

Mircea Băsescu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit 250.000 de euro de la membrii familiei interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. În același dosar a fost deferit justiţiei şi Marian Căpăţână, pentru complicitate la trafic de influenţă. Cei doi au fost arestați preventiv pe 20 iunie în urma deciziei Tribunalului București, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice mai multe înregistrări în care Mircea Băsescu recunoștea că a fi primit bani.



×
Subiecte în articol: marian capatana Bercea Mondial
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close