Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu am mai văzut o altă fiinţă care să conţină în trupuşoru-i firav un astfel de depozit de ticăloşie

Mircea Badea: Nu am mai văzut o altă fiinţă care să conţină în trupuşoru-i firav un astfel de depozit de ticăloşie

Mircea Badea: Nu am mai văzut o altă fiinţă care să conţină în trupuşoru-i firav un astfel de depozit de ticăloşie
21 Aug 2014   •   11:13

Mircea Badea a comentat, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "În gura presei", afirmaţiile făcute de Traian Băsescu la un al post de televiziune, afirmaţii ce vizau Antena 3.

"Aşa-zisul preşedinte al României, într-o ieşire descreierată, nu că ne-a înjurat, aici nu mai este de mult relaţia instituţională cu un jurnalist, acest personaj odios este pur şi simplu scelerat. Noi trebuie să suportăm persecuţia acestui scelerat, care nu e un cetăţean obişnuit" a spus Mircea Badea.

"Voi v-aţi luat câmpiile, cum sunt cele de la Nana. Apoi practic anunţă că justiţia imparţială va începe o nouă anchetă, în ceea ce ne priveşte. Este un cretinism, toată propaganda cu Crescent, nu credeam că discursul va ajunge la un astfel de nivel de imbecilizare. Singura replică la o astfel de dezvăluire cretină...mai mult de o flegmă nu merită" consideră Mircea Badea, ca răspuns la afirmaţia preşedintelui Băsescu, care nu se uită la Antena 3, pentru că "şi-ar lua câmpii".

"Am obosit să mă lupt cu acest uriaş aparat de propagat minciuna, ticăloşia şi falsul. Cred că Traian Băsescu va face puşcărie pe viaţă, după ce nu va mai fi, după ce nu va mai ocupa, că el nu a fost niciodată preşedintele României, doar a ocupat această funcţie, cred că va face puşcărie pe viaţă, el şi ai lui, pentru simplul motiv că a făptuit enorm, din punct de vedere penal, iar din punct de vedere uman, cantitatea de ticăloşie pe care o depozitează acest personaj oribil este pur şi simplu inumană. Eu în această viaţă nu am mai văzut o altă fiinţă care să conţină în trupuşoru-i firav un astfel de depozit de ticăloşie" a mai spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close